Opleiding Reichiaanse lichaamsgerichte therapie

Even voorstellen & Nieuw boek

Mijn naam is Willem J Overvliet, ik ben docent van deze opleiding. Mijn dorst naar heelheid brachten mij ooit in contact met therapiegroepen en inspireerde mij  zelf therapeut te worden. Ik volgde diverse opleidingen in lichaamsgerichte therapieën. Sinds 1976 begeleidt ik mensen voornamelijk één op één en in kleine groepen in wat ik noem Reichiaanse lichaamsgerichte therapie. Hierbij wordt de mens als totaliteit van lichaam, en geest benaderd. Deze methode is direct, dichtbij, intensief en diepgaand. Steeds meer mensen vragen specifiek naar lichaamsgerichte therapie. Want praten doen ze al jaren en meestal in vruchteloze vicieuze cirkels. Na ruim 45 jaar heb ik besloten te stoppen met mijn praktijk om mij volledig te richten op het opleiden van een nieuwe generatie therapeuten, die dit mooie vak op een diepgaand niveau willen leren.  Deze opleiding draagt dus de handtekening van meer dan vijf en veertig jaar ervaring. Ik deel graag mijn ervaring en expertise met jou, om je te begeleiden op jouw reis naar een vakbekwame lichaamsgerichte therapeut, en of naar een dieper begrip voor jezelf. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

Contactformulier

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Dit is mijn nieuwe boek.Het  is gebaseerd op het gedachtegoed van de bekende psychiater Wilhelm Reich. Het biedt een nieuw perspectief op het begrijpen en helen van lichamelijke, mentale en emotionele blokkades. De essentie van Reichiaans lichaamswerk wordt helder uiteengezet, met praktische toepassingen en inzichten die je in staat stellen om diep gewortelde patronen en beperkingen te doorbreken. Of je nu een professional in de geestelijke gezondheidszorg bent die op zoek is naar een lichaamsgerichte manier van werken of iemand die bezig is met een persoonlijk groeiproces, dit boek biedt een waardevolle bron van kennis en inspiratie. Reichiaanse lichaamsgerichte therapie begeleid je op het pad van innerlijke vrijheid en geeft een diepere verbinding met jezelf en anderen
 Het boek is in iedere boekhandel te bestellen onder:
 ISBN 978-94-93357-05-1


                                                                                            CONTACT                                                                                                                                                            

   Reichiaanse lichaamsgerichte therapie

St. Bonifaciusstraat 22

2264 AM Leidschendam

Contactformulier