Ademwerk-opleidingen

Docent opleiding


Even voorstellen, mijn naam is Willem J Overvliet. (1938) Mijn dorst naar heelheid brachten mij ooit in contact met therapiegroepen en inspireerde mij  zelf therapeut te worden. Ik volgde diverse opleidingen in Reichiaanse-en Transpersoonlijke therapie.  

Sinds 1976 ben ik actief in de therapiewereld. Gedurende die periode ben ik langzamerhand gekomen tot een stijl van werken die ik Reichiaans Ademwerk noem. Reichiaans Ademwerk borduurt verder op het gedachtegoed van Wilhelm Reich en gebruikt dezelfde methoden, die voornamelijk  lichaamsgericht werken. Hierbij wordt de mens als totaliteit van lichaam, geest en ziel benaderd.
Deze methoden zijn direct, dichtbij, intensief en diepgaand. Steeds meer mensen vragen specifiek naar lichaamsgerichte therapie . Want praten doen ze al jaren en meestal in vruchteloze vicieuze cirkels.

Lichaamsgerichte publicaties

Reichiaans Ademwerk

 Contact  

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
10.00-20.00 uur

Adresgegevens

Ademwerk Opleiding
St.Bonifaciusstraat 22
2264 AM Leidschendam