Ademwerk-opleidingen  

Duo- Opleiding


Welkom op de site van de Duo opleiding Reichiaans Ademwerk. Het woord Duo betekent hier, dat je je voor deze opleiding uitsluitend aan kunt melden als koppel, b.v met je partner, collega, vriend(in), enzovoort met wie je de opleiding volgt. 

 

 Deze vorm heeft vele voordelen. Zo kunnen de data, tijden en het tempo op jouw behoeften en agenda worden afgestemd. En ligt de focus helemaal op wat jij nodig hebt om een goede allround lichaamsgerichte therapeut te worden.


Wanneer je besluit  deze opleiding te volgen,  leer je van een professional met 
 ruim 45 jaar ervaring.

Je ontwikkelt vaardigheden en inzichten om middels adem. beweging en stem verdiepende processen in het bewustzijn te brengen. 


Je werkt samen met een partner en met mij (als
docent). Hierdoor krijg je dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Zo kan ik indien nodig direct iets corrigeren, gerichte aanwijzingen of feedback geven, maatwerk dus.

Bij deze opleiding kun je bijvoorbeeld ook aangeven wat je nog wat beter in de vingers wilt krijgen.  Omdat je niet afgeleid wordt door anderen,  pik je de leerstof sneller op dan in een groep.

Deze opleiding heeft veel overeenkomsten met een personal training, omdat je als koppel centraal staat en ik als docent volledig kan ingaan op vragen en wensen.