Opleiding Reichiaans Ademwerk

Module Opleidingen

Met module wordt hier verstaan dat je kunt kiezen uit verschillende vormen van opleidingen, zoals een privé-opleiding, een duo-opleiding of een kwartet-opleiding. Zo kun je alleen, of met je partner, collega, vriend of met een klein groepje vrienden leren onder mijn persoonlijke begeleiding. Hoe leuk is dat?  De privé-opleiding, vergelijkbaar met persoonlijke begeleiding, stelt je in staat om één-op-één met mij te werken. Voor duo- en kwartetopleidingen kun je je aanmelden als koppel of als groep van vier, wat een unieke dynamiek op kan leveren. Iedere module is één afgerond geheel en wat inhoud betreft het zelfde. Heb je een vraag hier over?  Laat het me weten!

De opleiding Reichiaanse Ademwerk is een uniek kleinschalig leertraject dat afgestemd is op de specifieke behoeften en beschikbaarheid van de deelnemers. Zo kunnen data, tijden en leertempo worden aangepast aan de  behoeften en agenda van de deelnemer, waardoor flexibiliteit en persoonlijke aandacht centraal staan
Je werkt samen met mij (als docent). Hierdoor krijg je dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Met meer dan 45 jaar ervaring in het Reichiaanse werk, ben ik enthousiast om mijn kennis en expertise met jou te delen. Zo kan ik indien nodig direct iets corrigeren, gerichte aanwijzingen of feedback geven, maatwerk dus. Bovendien kun je in deze kleinschalige setting zonder afleiding van anderen de leerstof sneller oppikken, en blijft  de focus volledig  liggen op wat je nodig hebt om een deskundige en veelzijdige lichaamsgerichte therapeut te worden

Door deel te nemen aan deze opleiding ontwikkel je  vaardigheden en inzichten om via ademhaling, beweging en stem diepgaande processen in het bewustzijn te brengen. Maar je leert niet alleen om anderen te begeleiden in een lichaamsgerichte therapie. Je leert ook veel over jezelf, je lichaam, je emoties, je karakter en je potentieel.
Of je nu een professional bent in de geestelijke of lichamelijke gezondheid, of gewoon geïnteresseerd bent in de Reichiaanse materie, je bent van harte welkom om je aan te melden voor deze opleiding. Ik beloof je dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn. Neem  contact met me op voor meer informatie of om je in te schrijven voor deze bijzondere opleiding.

                                                                                                     CONTACT                                                                                                                                                            

   Reichiaanse lichaamsgerichte therapie

St. Bonifaciusstraat 22

2264 AM Leidschendam

Contactformulier